Hanna Rintala

Ehdokasnumero 123

Rakastan luontoa. Minulle on tärkeää tehdä työtä ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen. Koulutukseltani olen lääkäri ja ympäristökasvattaja. Perheessäni on puoliso ja kaksi kouluikäistä lasta. Olen asunut perheeni kanssa Tuusulassa yli 10 vuotta ja haluan olla mukana rakentamassa kaikille hyvää asuinympäristöä sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kannatan vahvaa luonnon- ja ympäristönsuojelua, koska se on monella tavalla myös ihmisen hyvinvoinnin suojelua. Kannatan laajoja, ennaltaehkäiseviä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimia, jotka tuottavat kunnassa myös säästöä sote-kuntayhtymän maksuista. Haluan edistää kaikella toiminnallani yhdenvertaisuutta ja osallisuutta.

Mielestäni kunnan toimintojen tulisi tukea ihmisten välistä huolenpitoa ja empatiaa nykyistä paremmin. Esimerkiksi perheiden ja parisuhteiden tuen palveluita on mahdollista kehittää paljon nykyistä kattavammaksi yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa. Jokainen tarvitsee aika ajoin tukea arkeen, tunnetaitoihin ja arvojensa mukaiseen elämään, ja jos tukea on helposti saatavilla, se tuottaa kestävää hyvinvointia.