Marianna Simo

Olen 40-vuotias uustuusulalainen. Kotoisin olen niinkin kaukaa kuin Keravalta. Muutto tiiviistä kaupungista väljään maaseutumaisemaan on ollut monella tapaa silmiä avaava. Pidän Tuusulan levollisesta perussykkeestä, jota on helppo nostattaa hyvää tekevin ja hauskoin tavoin: luonnossa liikkumalla ja livekonserteissa joraamalla. Olen kahden ihanan lapsen äiti ja yhden ihanan miehen puoliso.

Olen ensi kertaa ehdolla kuntavaaleissa. En ole päätöksenteossa kuitenkaan ihan vihreä. Seurasin aiemmassa työssäni politiikan toimittajana monta vuotta Tuusulan, Keravan ja Järvenpään päätöksentekoa. Tiedän, miten päätöksenteko toimii. Tiedän, mikä siinä toimii ja missä on syytä parantaa.

Minua kuvataan älykkääksi, hauskaksi, ystävälliseksi ja sisukkaaksi. Olen kova tekemään töitä ja tulosta, ja hallitsen hyvin kokonaisuuksia. Päätöksenteossa kukaan ei tee kuitenkaan mitään yksin. Pulmat ratkaistaan yhdessä lähestymällä niitä määrätietoisesti. Luonteeltani olen tiimipeluri. Innostan ja innostun.

Uskon sivistykseen. Uuden oppimiseen, ahkeruuteen, yhteistyöhön ja ratkaisujen hakemiseen.

Työkseni teen viestintää. Se on yhä tärkeämpi osa päätöksentekoa. Tarvitsemme kaikkien kykyjä: avoimuutta, vuorovaikutusta ja luovaa ongelmanratkaisutaitoa.

Haluan rakentaa lapsille ja nuorille hyvää Tuusulaa, jossa on hyvä elää, tehdä työtä, luoda uutta ja vanheta. Sellainen yhteisö luo hyvinvointia nyt ja huomenna.

Löydät minut metsästä, kirjastosta, livekeikalta tai täältä: