Marita Rinne

Ehdokasnumero 122

Olen kolmen lapsen äiti ja tuusulalainen erityisopettaja. Toimin toista kautta Tuusulan Vihreiden hallituksessa ja olen  ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa. Olen aina ollut maailmanparantajatyyppi, jolle Vihreät arvot kuten koulutus, luontosuhde, kestävä kehitys, tasa-arvo ja hyvinvointi ovat sydämen asioita. Yhteistyö ja toisten mielipiteiden aktiivinen kuuntelu ovat tapojani toimia.

Teen päivittäin työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja tasa-arvoisen oppimisen edistämiseksi. Kannatan tunnetaitoja omaksi oppiaineeksi peruskouluun. Haluan olla tukemassa maahanmuuttajien kotoutumista Tuusulaan.

Tuusulalla on paljon vetovoimatekijöitä kuten ainutlaatuisen monipuolinen luonto, paljon kulttuurihistoriaa ja hyvä sijainti. Tarvitaan asiantuntevia, viisaita ja pitkälle tähtääviä päätöksiä ja ekologisia ratkaisuja kestävän tulevaisuuden turvaamiseksi. Vaikeassa taloustilanteessa lyhytnäköiset säästöt tulevat meille kalliiksi. Olen toiveikas sen suhteen, että pystymme yhdessä ratkomaan tulevaisuuden haasteet.

Risto Isomäkeä siteeraten: “Ilmastonmuutos ei vain tapahdu, vaan se rahoitetaan veronmaksajien varoilla.”