Ulla Siimes (sit.)

Olen 45-vuotias tuusulalainen kahden alakouluikäisen lapsen äiti, yrittäjän puoliso ja Suomen Vanhempainliiton toiminnanjohtaja. Koulutukseltani olen musiikin aineenopettaja.

Olen ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa, mutta lapsiin, perheisiin, kasvatukseen ja koulutukseen liittyvää vaikuttamistyötä olen tehnyt lähes koko työurani ajan. Toimin luottamushenkilönä Tuusulan seurakunnassa.

Minulle on tärkeää, että tuusulalaisten lasten ja perheiden hyvinvoinnista ja palveluista pidetään huolta, ja että tuusulalaiset lapset saavat jatkossakin laadukasta varhaiskasvatusta ja koulutusta terveellisissä ja turvallisissa tiloissa. Lisäksi toivon Tuusulaan elävää kulttuuritoimintaa.

Olen positiivinen ja ratkaisuhakuinen, rakastan dialogia ja rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua, hakeudun yhteistyöhön muiden kanssa ja luon verkostoja. Vapaa-aikani käytän perheen parissa, luonnossa liikkumiseen, kulttuurista nauttimiseen ja vanhempainyhdistystoimintaan.